Naam (verplicht)

Mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Het soort dier

Je bericht aan Praktijk Dierbewust


Contact

Praktijk Dierbewust
info@praktijkdierbewust.nl
06-54647250

Tijdens een consult kan ik niet opnemen. Spreek gerust een boodschap in, dan bel ik u spoedig terug.

Praktijk locaties

Bezoekadres
Meppelerweg 54
7963 RX Ruinen

Voor uw paard of pony kom ik bij u op locatie, reiskosten tot 20 km zijn meegenomen in de consultprijs. Buiten de 20 km kost € 0,25 per kilometer.

Bedrijfsinformatie

Adres:
Meppelerweg 54
7963 RX Ruinen

KVK nummer: 65276396
BTW nummer: NL 213075817.B01

Openingstijden

Op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 9.00 uur -18.00uur.

Afspraken bij Het Hofje worden ingepland op woe- en vrijdagochtend.

 

OVER ANNA

Anna Kruithof Bart de Graaff van Praktijk Dierbewust

Even voorstellen: Anna Kruithof

In 1993 werd ze geboren in het stadje Monnickendam. Twee jaar later verhuisde ze met haar familie naar Haarlem. Rond deze tijd werd duidelijk dat Anna een oogafwijking heeft. Onderzoeken in verschillende ziekenhuizen gaven de prognose dat ze waarschijnlijk volledig blind zou worden.

Toen ze zes werd mocht ze een rondje op een paard rijden en ze wilde gelijk meer! Ze mocht op les bij de manege. Na haar eerste jaar volgden er nog 12.

Toen de leeftijdsgrens voor een geleidehond van 18 jaar was verlaagd naar 15, kwam Joryn in haar leven en zij heeft tot vandaag alle verwachtingen over zelfstandigheid en vrijheid waargemaakt: de eerste stap naar een eigen onderneming.

Doordat ik niet zie ben ik veel sensitiever. Mijn handen zijn mijn gids op het fysieke en het energetische lichaam. Ik voel blokkades die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

Mijn passie is dieren helpen herstellen op een natuurlijke manier

In mijn vrije tijd lees ik graag. Boeken over de prehistorie waarin de natuur centraal staat vind ik erg mooi. Vooral de kruidengeneeskunde die veel in deze boeken beschreven wordt, heeft vanaf het begin al mijn aandacht. Ongelofelijk wat een plantje allemaal kan doen! Per toeval kwam ik in de krant een artikel tegen over een revalidatiezwembad voor honden en paarden. Toen wist ik wat ik wilde gaan doen, dieren helpen herstellen op een natuurlijke manier!

Ik startte de opleiding veterinaire natuurgeneeskunde. Hierin kwam mijn passie voor dieren en fascinatie voor de natuur, en dan vooral de genezende kracht van de natuur, samen. Zowel Joryn als mijn eigen paard Urona hebben veelvuldig als studieobject gediend om massagetechnieken op te oefenen, gedrag te analyseren en voedselschema’s te optimaliseren.

In 2016 volgde Roos Joryn op en met deze vrolijke meid gaat het avontuur verder.

Een eigen praktijk in alternatieve dierengeneeskunde

Een droom die uit kwam. Ik wil diereneigenaren bewust maken van andere mogelijkheden dan alleen de reguliere diergeneeskunde. Daarnaast wil ik dieren in balans houden, helpen bij herstel en genezing vanuit het oogpunt dat alles een geheel is. Alles is van invloed op elkaar hoe onlogisch dit ook lijkt. Ik wil mensen inspireren om verder te kijken dan de standaard. Het doel van mijn praktijk is de natuurgeneeskundige visie verspreiden en diereneigenaren laten inzien dat er meer mogelijk is. Zoals al eerder gezegd wil ik dieren gezond houden, weer gezond krijgen of een zo dierwaardig mogelijk bestaan geven vanuit de natuurgeneeskundige visie en met gebruik van de natuurgeneeswijzen.

Dit alles doe ik vanuit de kernwaarden: balans, open, creatief, plezier en vrijheid.

Contact met Anna Kruithof
Call Now Button